Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 25 de maig del 2012

STAGE TRIATLÈTIC BOMBERS DE BARCELONA

La setmana passada vam estar d'enhorabona i ens vam reunir uns quants companys a fer allò que més ens agrada: jalar com cabrons en el buffet de l'hotel. I entre cada àpat, sí, potser alguna sessió de natació, bici i córrer.

El lloc triat per aquest primer stage, que de ben segur vindrà seguit d'uns quants més, va ser Salou. La pensió completa de l'hotel ens permetia centrar-nos només en entrenar i descansar i l'entorn va acompanyar perfectament. Allà ens vam reunir 11 Bombers de Barcelona i 3 de la Generalitat, amb bones dosis d'il.lusió i germanor.
El primer dia, amb el "míster" Raul

El primer dia, després de rebre el nostre "welcome pack" per part del presi, vam anar a la piscina de Tarragona a fer la primera sessió, uns 2.800 metres de sessió dirigida per part del gran Raul Gómez, treballant sobre tot la tècnica. Dinar, migdiada i directes a per les bicis a encarar la nacional, 2 horetes lluitant contra el vent amb alguns "calentons" bastant bons  i també amb algún susto... Canvi de sabatilles i transició a peu, aquí ja cadascú el que el cos li demanava, però sense passar dels 45', que demà tenim molta feina.


Flipant amb les explicacions del Raulito


Segon dia. Esmorçar fort al buffet, típica amagada d'entrepans i fruita a sota el pantaló i a per les bicicletes. Sessió llarga de carretera, amb dos grupets, els de curta que faran uns 80 kms i els de llarga que s'aniran cap als 110, tots a un ritme bastant bo.

Preparats per la sortida en bici


I després de dinar i la corresponent migdiada, ens posem a dintre dels neoprens i anem cap a un mar que no convida gens a ficar-s'hi. Fred i una mica mogut. Tot i no ser gaire llarga, la sessió és profitosa, no és fàcil orientar-se i aquests entrenaments sempre van bé. Fem algo més de mil metres i corrent cap a la "transition area" que ens ha montat el Raul. El que ve ara és una sessió amb bons consells per les transicions per tal de no perdre aquell mig minut que es guanya amb tant d'entreno... i tal com acaba, qui encara té ganes, un altre cop a córrer cap a la platja de la Pineda.

La platja on vam nadar, al cap de Salou


Tercer i últim dia. Aquesta nit ha plogut i el plan de fer un petit triatló queda anulat. A més, no sabem què passa exactament però la majoria de nosaltres tenim mal de cap, hem oblidat parts de la nit anterior, se'ns mou tot i sembla que ens hagin apallissat. Potser la barreja de tants power gels els dies anterirors, potser sobreentrenament.... qui sap!!;-) Per cert, agraïr als Tarraco Power Team que es van apropar la nit del comiat a passar-s'ho bé amb nosaltres i a participar de la re-hidratació al Tropical.



Finalment i considerant com està el dia, ens conformem amb una sessió de natació al mar, fem el repartiment de premis del sorteig final i cadascú a casa seva amb molt bones sensacions.

Moltes gràcies a tots el que heu fet possible això, especialment al Mario Puerta, qui s'ho ha currat molt i s'ha mogut per tal que tot surti tan a la perfecció. També al Raul Gómez que s'ho ha currat molt.... fins al punt de ficar-se al mar sense neopré!!! Llàstima d'algun lesionat que no ha pogut venir però ben segur que no es perdrà el proper, i el.logiar al Raul Montoro, que va venir els tres dies sense poder fer gaire cosa ja que dos dies abans s'havia cascat l'Ironcat en 10h 20'... sense paraules!! Un triatleta amb un rendiment brutal i.... un tío grande donde los haya!


Ens acomiadem fins la propera entrada, recordant que aquest diumenge 27 és el Half de Calella i tenim allà una bona comitiva que ens representarà... Sort, campions!!!!

1 comentari: